09.08.2020: Sommerskue i Glud


Skuet afholdes ved Glud Hallen, Sønderbakken 27, 7130 Juelsminde.

Klik her for at se en oversigt over vores sponsorer. Husk at støtte dem, så de støtter os.
Sponsorer

Tilmeldingsfristen er udløbet, og det er ikke længere muligt at tilmelde skuet !!!!!!!!!!!!!!

Klik HER for at downloade PM-skrivelsen.
Klik HER for at downloade dommerstatistik (så du kan se, hvor mange der er tilmeldt i de enkelte klasser).
Klik HER for at se fordelingen af racer i ringene.
Klik HER for at se oversigt over udstillingsområdet.

Skuet afholdes under forudsætning af, at forsamlingsforbudet hæves inden skuedatoen. Aflysning kan derfor finde sted med kort varsel, men i tilfælde af aflysning betales fuldt tilmeldingsgebyr naturligvis tilbage.

Afholdelsen af skuet vil være meget anderledes, end Kreds 5’s skuer normalt er. Dette naturligvis på grund af Corona-situationen. Dette er dog beskrevet i den PM-skrivelse, der sendes ud til alle udstillere. Dog kan det nævnes, at skuet vil blive delt op i 2, så vi afholder 1 skue om formiddagen, og 1 skue om eftermiddagen. Dette gør vi for at sikre, at vi til enhver tid overholder forsamlingsforbudet.

De afsluttende konkurrencer vil foregå således: 

Når bedømmelserne er færdige i de 4 ringe, skal de hunde, der blev Bedste Baby i deres race ind i den ring, hvor de blev bedømt, igen – denne gang sammen med de øvrige, der er blevet Bedste Baby i samme ring. Blandt disse baby’er finder hver dommer så den bedste, som går videre til eftermiddagens konkurrence. På denne måde går der en baby videre fra hver ring både om formiddagen og eftermiddagen, således at 8 babyer går i finalen om Skuets Bedste Baby, som afvikles om eftermiddagen.

På samme måde findes 8 finalister til henholdsvis Bedste Hvalp og Bedste Veteran.

I de grupper som bedømmes om formiddagen, laves der gruppekonkurrencer på vanlig vis - dog afholdes disse efter formiddagens bedømmelser, så dem der ikke går videre, kan forlade området. De hunde, der om formiddagen bliver Bedst I Gruppen må blive til om eftermiddagen, hvor de skal deltage i Best In Show. Der vil dog ikke blive afholdt Juniorhandling, Seniorhandling og Par-klasse denne gang.

Bedømmelserne af de enkelte hunde vil være visuel, så handler skal selv vise hundens tænder, og ellers ser dommerne kun bevægelser. Vi er klar over, at dette er lidt alternativt, men dette for at overholde de retningslinier, der p.t. gælder. Skulle bedømmelserne have været udført med mundbind og handsker på dommerne, ville en del hunde kunne blive skræmt af dette, hvilket vi gerne vil undgå.

Der vil selvfølgelig være håndsprit rundt ved alle ringe, og ellers er man naturligvis selv velkommen til at medbringe.

For at kunne overholde de gældende retningslinier, bliver vi desværre nødt til at indføre, at der kun må møde én person pr. tilmeldt hund.

Kredsen sørger naturligvis for de tiltag, der er nødvendige for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinier, og vi forventer naturligvis, at deltagerne overholder disse tiltag.