Ringtræning

OBS - OBS - OBS - OBS !!!!!

PÅ GRUND AF SYGDOM ER DER IKKE RINGTRÆNING I HORSENS OM ONSDAGEN. VI HÅBER AT STARTE OP IGEN SNAREST MULIGT. HOLD ØJE MED HJEMMESIDEN HER ELLER VORES FACEBOOK-SIDE.


Ringtræning er for hunde, i alle aldre, nye såvel som rutinerede og henvender sig primært til de der går eller gerne vil gå på udstilling, med deres hund. Ringtræning indebærer ikke blot specifikke øvelser, for hunden, men også nogle specielle "spilleregler", der skal følges. Som deltager i ringtræning har man dermed en unik mulighed for at lære at begå sig, med sin hund; i ringen, uden for ringen, lære udstillingsreglerne m.v.


I Horsens er der ringtræning på onsdage, hvor vi træner fra kl. 19.00-20.00. Træningen finder sted på Schüttesvej 17, 8700 Horsens (i de hvide bygninger, overfor Bygholm Parkhotel). 

Da udstillinger og skuer både foregår inden- og udendørs, vil træningen afspejle sig dette. Når vi træner inde, foregår det i uopvarmet hal, hvorfor en jakke kan være nødvendig i vinterhalvåret. 


For at deltage skal hunden være vaccineret med hundesyge og parvovirus. For hunde op til 24 måneder gælder, at vaccinationen højst må være 1 år gammel. For øvrige gælder, at vaccinationen højst må være 4 år gammel. Udover at opfylde gældende vaccinationskrav, samt være dækket af en gældende forsikring, er der ingen deltagerkrav og man tilmelder sig ikke for et bestemt antal gange. 

Tilmelding er ikke nødvendig - man møder bare op, fra gang til gang!


Man betaler ved ankomst, enten kontant eller via MobilePay, og prisen er; 

kr. 40,- for 1. hund 

kr. 30,- for 2. hund 

kr. 25,- for 3. og efterfølgende hunde


Vi oplever, at nogle kursister møder op med flere hunde, og skifter mellem disse. Dette er selvfølgelig helt okay, da nogle har mere end én hund at træne med. Kommer man med flere hunde og skifter mellem disse, i løbet af timen, så betaler man selvfølgelig blot prisen svarende til 1 hund. Flere-hunde-rabatten tilfalder de der kommer med flere hunde (af samme ejer) og har individuel træning, med anden person. 


Da evt. sygdom eller andet ikke kan forudsiges, kan en aflysning naturligvis heller ikke. Det anbefales derfor, at man holder sig opdateret fra gang til gang. Ved aflysning vil dette blive annonceret dagen før, dog senest kl.12 på træningsdagen, og være oplyst her på siden (så vidt mulig, for webmasteren), samt på kredsens 2 facebook sider (DKK Kreds 5 & DKK Kreds 5 ringtræning), hvor instruktøren selv sørger for opdatering. 


For yderligere oplysninger/spørgsmål kontaktes ringtræner; Mille-My Pirozzi, tlf.: 60 46 12 23.

Mille-My har telefontid mandag - torsdag, hvor det er muligt at ringe mellem kl. 15:00-18:00.