Lydig familiehund/Kørekort til hund


Et tilbud til alle hunde over 8 mdr.


Lydig Familiehund er vores helt nye skud på stammen af træningshold.

Træning for jer, der har en dejlig familiehund, som I gerne vil have et godt samarbejde med, og som kan begå sig i mange forskellige sammenhænge i hverdagen.

Vi vil arbejde med at gå pænt i snor - også udenfor træningspladsen, komme når der bliver kaldt, sidde pænt og vente, sjove tricks, arbejde med næsen, hilse pænt på mennesker og andre hunde, og mange andre sjove og nyttige øvelser.

 

Fokus er at have det sjovt sammen, til stor glæde for både hund og ejer, og at give dig som hundeejer lyst til at blive ved med at træne med din hund – det er kun fantasien, der sætter grænser i forhold til, hvad man kan lære en hund.

 

På Lydig Familiehund tager vi udgangspunkt i den enkelte hund og ejerens ønsker. Ikke nogle stive regler om, hvad man SKAL lære – det kan være vidt forskelligt fra person til person, hvad man ønsker af sin familiehund.

 

På Lydig Familiehund er der ingen prøver. Man kan fortsætte med at gå til træning lige så længe man har lyst. Man starter typisk på Basisholdet, og når man synes, man gerne vil udfordres endnu mere, kan man (efter aftale med instruktøren) fortsætte på Øvet hold.

Hvis man drømmer om at komme til prøve, vil vi på holdet gerne vejlede i at gå til Kørekort til Hund-prøve eller at gå videre til nogle af de andre discipliner, man kan gå til konkurrence i via DKK.

 

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med træningen, vi tror der bliver mange logrende haler og store smil – og den helt rette blanding af god træning og godt samvær.

 

Vi starter op med de første hold i januar i både Horsens og Vejle.

 

Hvis I er i tvivl, om holdet er noget for jer, så tøv ikke med at spørge, enten på mail eller facebook.

 

Har du en unghund, vil det typisk være efter hvalpemotivation og hvalpefortsætter-holdet, at I kan komme videre på Lydig Familiehund Basishold.

 

Læs mere om indholdet på basis- og øvet hold på Elitehundens hjemmeside.

 

Det er kredsens nye samarbejdspartner Elitehunden, der varetager træningen i Kreds 5, så ønsker du at deltage i "Lydig Familiehund", skal tilmelding ske via Elitehundens hjemmeside (www.elitehunden.dk).